Siitä on taas hetki aikaa kun olen tänne saanut kirjoitettua.
Olen ollut Tampereella ja se onkin ollut yllättävän vaikeaa aikaa. Olen koettanut piristää siellä itseäni mitä moninaisin keinoin. Paras on ollut tietenkin Teijan tapaaminen. Ollaan nähty jo kaksi kertaa ja vielä on tiedossa yhdet treffit.
Täällä on saatu paljon aikaiseksi vaikka en olekaan tänne niitä kirjannut, ennen kuin nyt.
Ensinnä täällä on innostuttu näistä.
1883787.jpg
Näit on niin kiva väkertää. Kaks on tehty lisää, mutta menivät jo synttärilahjana omistajalleen. Löysin tätä heijastinnauhaa Tampereen koskikeskuksen lankakaupasta. Mun mielestä aika kallista 30m 6euroo. Mistä sais halvemmalla ja enemmän kerralla?

Sitten olen neulonut aika paljon 7veljestä.

1883781.jpg
Malli: Moda5/2005 mallinro13.
Puikot: 4,5mm
Kulutus: 651g 7veikkaa.
Oli tullu totaalinen aivopieru lankaa ostaessa. Olin ostanut 8 kerää josta käytettiin 4 kokonaista ja 5stä 51g. Juu kulutus on laskettu tosiaan oikein. Siis aivan ihana neule, rakastan aivan älyttömästi. Lämmin ja kauniin värinen. Raidat käyttäyty sittenkin ihan kivasti.

Novitan tän syksyn lehdestä virkattu hattu.

1883790.jpg
Malli: Novitan syksy lehti 2008
Koukku: kai 4 tai 5mm
Kulutus: 125g nallea erivärejä ja jotakin alpakkaa nallen kaverina hattuosassa.
Aivan ihana tyttö hattu. Saa nähdä osaanko käyttää tätä. Pitää ottaa matkaan aina kun lähden kotoo, että on mukana jos vaikka tarvii.

Ihana huivi.

1883783.jpg
Malli: voi voi, hukassa on nyt mutta lupaan sen tänne laittaa, kun ohje löytyy.
Puikko: 4mm luulisin niin.
Kulutus: 286g 7veljestä. Juu tässäkin raidat osas olla kunnolla. Yhdessä kohdassa on vaan lätäkkö joka häiritsee vähän. Mut kokonaisuus on ihana. Ohjeesta poiketen tein lisäykset silleen et ei tuu reikiä. Simulaattorissa on aivan paikallaan tää neule. Se simu on kylmä paikka koululla, mini häke.

Sitten olen itselleni todistanut että patenttineuletta voi neuloa pyöränä.

1883785.jpg
Siis aivan ihana pipo. Idean varastin yhdestä kaupassa nähdystä neuleesta. Ei tullu ihan samanlainen mutta tarpeeks lähelle. Jos olis tullu samanlainen ni olis pitäny olla ohuempi lanka ja vähemmän silmukoita.
Malli: oma pää/kaupan mallista.
Puikko: 4mm.
Kulutus: 85g ja SandnesiGarnin smart lanka.
Tykkään lämpimistä pipoista. Pipon pitää olla paksu ja lämmin.

Sitten on vielä tää. Samaa kaavaa kuin peitto joka valmistu keväällä. Tää on vielä kehityksen alla. Toi alla oleva petari on vielä kavennettava ja sille ommeltava sellainen pussi johon se laitetaan sisälle.

1883830.jpg

Laitettu sitten kuvat ja tekstiäkin muokattu. Juu kuvat sitten tänään, ku kamera ei suostunut toimimaan ilman ladattuja akkuja. Kuvat sain, mutta en kerennyt ladata koneelle.
On ollu taas niin ihana olla kotona viikon loppu. Sitä osaa aikuinenkin arvostaa kotona olemista kun joutuu asumaan viikot asuntolassa. Mutta myöhemmin lisää. Pitää laittaa ruokaa. Mies käskee. Tehtiin täytettyjälettuja, piti tehdä täyte. Hyvää oli NAM!

Niin on täällä vielä tehty tällainenkin. Luokkakaveri hieroi minua keväällä, tein kiitokseksi hänelle nämä. Vuoreksi tulee vanhaa kalsarin lahjetta.
1883791.jpg
Lanka on nallea, sammalen vihreetä ja farkun sinistä.
Kulutusta en voi tietää ku en punninnu. Puikot oli kai taas ne 4mm. Ne on niin rakas koko että liekkö osaan enää muilla neuloo.