Keskiviikko ja tämä päivä on sitten mennyt ommellessa paneliverhoja. Ompelin kaverin poikakaverille 10 paneli verhoa. Keskiviikkona kaverin avustuksella valmistui 4 verhoa ja melkein 2. Viimeistelin tänään ne 2 + 4 alusta alkaen. Ei tee mieli ommella ihan heti samaa määrää samanlaisia. Selkä kipeytyi tossa ompelu hommassa.
546466.jpg
Tässä nää sitten on. On noissa kyllä homma.

Keskiviikkona oli neuletapaaminen täällä Kuopiossa. Oli taas ihanaa tavata samanhenkisiä ihmisiä. Siellä viimeistelin tämän, ohje löytyy täältä. Tämähän on siis Amineko kissa. Ohje ei jotenkin mun käsissä taipunu sen näköiseksi kuin tahdoin. Seuraava on jo tekeillä.
 546428.jpg
Taustalla on muuten Vilkku kissan pää. Hän on oikea linssilude. Toi kroppa on aika tukeva ja pään kanssa mulla oli ongelmia. Neuletapaamisessa oli keskiviikkona puhetta, että mistä saisi sellaista näiden maskottien tai nuken sisään laitettavia painopellettejä. No niitä virallisia en löytänyt, mutta tällaisia löysin Askartelukulmasta. Nämä ovat kuulapyssyn kuulia. Painoa yhdellä kuulalla on 0,25 g. Joten nämä toimivat ihan hyvin tähän tarkoitukseen. Ostin sitten ihan kunnolla näitä on 3000 kappaletta. Jos jollakin on tarvetta jätä kommentti. Voin myydä näitä, ei varmaan tuu käytettyä näitä kaikkia itse.
546437.jpg