Lapissa olin 2-9.6 viikon äidin ja isän kanssa vaeltamassa. Tosin vain päivä retkiä ja pisinkin oli vain 10km.
Saa nähdä laitanko tänne niitä lapin kuvia. Eivät olleet kovin vakuuttavia kun nyt katsoin ne tässä koneella.Ilmat olivat mahtavat melkein joka päivä oli n 20 tai yli astetta lämmintä. Päivittäin käytiin jossakin nähtävyyksissä tai kierrettiin Äkäslompolon/Ylläksen jokin vaellusreitti. Itikoita oli erittäin vähän, mutta muutama pääsi pistämään ja kivat patit nousi. Takaisin pitää joskus päästä miehen kanssa. Kevät on lapissa todella kaunis, mutta siellä ei ole niin sanottu  sesonki meneillään, joten monet kohteet ovat kiinni. Ne aukeavat vasta kesäkuun puolessa välissä. Kaikille vaellusreiteille toki pääsee vapaasti. Oli ihana seurata miten kesä ja kasvuaika käynnistyi pikkuhiljaa. Ylläksen rinteillä oli vielä lunta, mutta lähtiessä lunta oli enää todella vähän.
 
Kirjoitus katkos jatkui myös lisäksi sillä, että kävin kaverin luona.
Kävin kaverin luona Kuhmossa. Oli aivan ihana nähdä hänet pitkästä aikaa. Nähtiin viimeksi keväällä ehkä maaliskuussa.

Niin olen sitten vestonomi. Minulle tuli todistus ja saan käyttää nimikettä vestonomi.

On sitä tehty myös käsitöitä. Sain valmiiksi äidille virkkaamani jakun. Jakku valmistui lapissa. Äh en sitten ladannu kuvia ennen kirjoituksen aloittamista. Laitan kohta.
EDIT: Nyt kuva.
663449.jpg
Jakku edestä.
663452.jpg
Ja jakku takaa.


Ohje: Moda 2007/3 malli 37
Koko: XL
Lanka: Novita Bambu
Koukku: 3,5
Menekki: 464g. Olisko ollu n10 kerää.
Lanka on siis eri kuin ohjeessa. Olisin ohjeeseen kaivannut kavennus ohjeen. Tietenkin olis voinu jostakin mun virkkausoppaista tutkia miten tollasen simpukka kavennetaan fiksusti.
Kuva kohta.