Kiitän kaikkia tatuointi kommentoijia: Joko, sini, Mari, Uhuava gnu, Miimu, Distant knitter ja Tikrun mami.
Mietin aivan toisen tyyppistä kuvaa alunperin, mutta keskustelu tatuoijan kanssa muutti mielen. Vaikka tänne tän kuvan nyt laitoin niin en kuitenkaan toivo, että samanlaisia alkaa tulemaan vastaan. Enhän tietenkään voi ketään estää samaa kuvaa ottamasta. Mutta on tää kiva ja ainakin vielä persoonallinen.
Töissä vaan on pakko peittää, kun ei tiedä miten vanhemmant asiakkaat suhtautuvat tatuointeihin.

Nii minä sitten samoin kuin moni muu päätin osallistua Salaiseen Neuleystävän syksyn rinkiin. Olen lukenut niin paljon toisten hyvistä kokemuksista snystä. Ja siitä odotuksen ihanuudesta, kun paketit jännittävät, joten onhan lapsen mielisen siihen osallistuttava. Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastavat edelleen lahjojen saamista. Olen kuin pieni lapsi jouluisin, aivan innoissaan kun saa avata paketin jonka sisältöä ei osaa arvata.
Sain tänään valmiiksi modan ohjeella neulotun Just bamboo neuleen. Pitää päätellä se ensin ja vasta sitten lisään kuvan tänne. Säädin neuletta oman mieleisekseni todella paljon.

Niin se Novitan bambu neule tuntuu mörvelöltä suuren pääntiensä takia. En jotenkin näe sitä sieluni silmin päälläni ollenkaan. Ei ole ollenkaan niin kiva kuin toivoin. Enkä suostu sitä myymään... ehkä pitäisi tosiaan purkaa ja neuloa tai virkata joksikin mieleisemmäksi. Lanka on niin ihana, että en sitä mielelläni tohon mörvelöön tahtois tuhlata.