Ole aloittanut uusia neuleita, vaikka en ole saanut tätini neuletta valmiiksi. Saatikka aloittanut hihoja siihen. Miten voikin olla vaikeeta alottaa hihojen teko. Niin minulla on enää 362g lankaa jäljellä. Miehustaan meni 452g. Onko teillä kokemusta, että paljonko menee hihoihin prosentuaalisesti verrattuna miehustaan. Jos on tietoa niin ei tarttis käyttää omia keriä. Samaa lankaa olis itsellä lisää.

Niin aloitettuja. Cavern on aloitettu. Teen sitä siis 7veljeksestä. Sitä on purettu ja neulottu jo monta kertaa uudestaan. Ei vaan satu sopivat puikot neuleeseen. Eka koetin 4mm ei vaan muka ollu hyvä, tuli peltiä. NO sitten otin muka 4,5mm, no ne oli liian lyhyet. Ostin toiset mutta pidemmät. No kotiin tullessa vertasin näitä 4,5mm puikkoja. Lyhyet ei tosiaan ollu 4,5mm. Mittasin eri puikko mitoilla nämä puikot. Siis 4mm ja lyhyt 4,5mm. On se jännä miten mitat heittää. Nyt siis työssä kiinni 4,5mm pitkä puikko 80cm. Ostin prymin puikot. Tahtoisin lisää niitä oikein pitkiä addeja siis 100cm tai 120cm puikkoja. Virossa olis niin paljon halvempia. Erityiseti siellä tukussa.

Niin kouluneuleena on nallelangasta valmistumassa säärystimet. Niistä tulee aikas pitkät. Menee melkein polven päälle. Pitää olla tarpeeksi aivotonta jotta osaa keskittyä tunnille. Sormikkaat ei oikein sovi kouluneuleeksi. Joo koetin noita edellisiä sormikkaita. En muista tunnilta paljon mitään.

Niin ja kaverin virkattu kassi Novita lehdestä (kevään lehti, farkun sininen kassi kahvoille) pitäisi vuorittaa ja laittaa vetoketju. En laittanut kahvoja vaan virkkasin hihnan. En vaan saa viimeisteltyä. siinä on reikiä sivuissa. Käviskö jos niihin reikiin laittaisi satiini nauhat ja ei vuorta?! Niin ostin sen vetoketjun, väärä väri ja väärä mitta. Ei pitäs mennä ostamaan summassa. Voi rähmä koetan käydä vaihtaa jos vaan kerkeen.
Voi olla et en kerkee.