Esittelen nyt muutaman valmistuneen neuleen tähän vuoden alkuun ja jos vaikka vääntäsin noille valmistuneille oman sivun.
Joten tulee sitten haamuja.

Niin voihan solmu. Meinas mennä hermo kun neuloin itselleni kauluria. Toinen lanka jota käytin oli niin pätkissä, että otti jo päähän. Mieskin kuuli aina kun tuli solmu vastaan. Ongelmia aiheuttanut lanka oli Sandnesin alpakka. Tiedän olisin voinut ottaa yhteyttä myyvään liikkeeseen tai Sandnesilla, mutta olkoon ku on kysymys käyttöneuleesta.
1189135.jpg
Omasta päästä neuloin tämän.
Langat: Sandnes alpakka ja La Alpaca (www.la-alpaca.fi)
Puikot: 4mm ja5mm addin pitkät pyöröt.
Menekki: 165g yhteensä.
Neuloin tosiaan toista kerää tota alpakkaa ja valehtelematta tuli 6 solmua vastaan muutaman kierroksen välein. Tosissaan otti päähän jo ton langan neulominen.
Sitten seuraava valmistunut
1189122.jpg
Ohje: jaa a. En muuten enää muista mistä lehdestä toi on. En jaksa etsiä.
Lanka: Novitan virkkaus lanka.
Koukku: 1,5mm.
Menekki: 32g.
Taisin kaventaa yhden mallikerran ku ei lanka ja koukku oikein kohdannu. Ainakin muistelen niin. Minä vaan niin tykkään virkata vaikka en niitä oikein itselle esille ole jättänyt.
1189131.jpg
Omasta päästä, omaan käteen sopiva.
Lanka: La Alpaca ja Novitan wool
Puikot: 4mm.
Menekki: 36g.
Neuloin tämän lämmikkeeksi yö käyttöön. Kissat tykkää alpakasta, jätin tämän valmiina sängylle ja illalla se oli sormista märkä. Elvis oli imenyt sitä. Yöks. Pitäs tehdä karvakakaroille lelu tosta alpakasta. Tää on siis tehty sitä varten ku oikeaa nimetöntä pakottaa joskus ja tää auttaa.
1189140.jpg
Omasta päästä jälleen.
Lanka: Elfin color.
Puikot: 5,5mm bambu.
Menekki: 149g.
Lanka liikkeessä näin tästä langast neulotun huivin. Päätin tehdä itselle oman. Ihana lämmitin neuloessa ja muutenkin.

Sitten vielä meemi.
4 kysymystä bloggaamisesta

Tehtävänanto: Vastaa neljään bloggaamiseen liittyvään kysymykseen ja haasta meemiin neljä muuta blogia.


1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?

- Tämä on helppo. Idea bloginimeen tuli toiselta neulojalta neuiletapaamisessa. Osaan siis neuloa kuten neulekoneella neulotaan. Edes takaisin reunasta reunaan. Oikealla kädellä neulomisen opettelu vei aikaa. Ja nimimerkki omasta nimestä. Ehkä joskus sen muutan. Saa nähdä.


2.Miksi aloitit bloggaamisen?

- Kaikki lähti liikkeelle Novitan klubin sivuilta. Ensin lueskelin siellä neulemaailmasta ja sitten sinne tuli lista blogeista. Siitä innostus niiden lukemiseen lähti ja sitten lopulta oman blogin perustaminen. Se oikeestaan oli lahja itselle kun sain oparin valmiiksi.

3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?

-Ihmiset täällä ns blogistaniassa ovat niin sympaattisia. Olen tavannut uusia ihmisiä ja ostanut ihanilta ihmisiltä lankaa. Ja saan käsityöni jonnekin "talteen".

Ei ole ollut vielä mitään ikävää.

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2008?

-Lisään tänne joitakin sivuja. Niin kuin valmistuneet neuleet ym. Ja tietenkin se, että kirjoittelen tänne aktiivisemmin.


Moni on jo kyllästynyt meemeihin, mutta jos juuri sinä vastaisit noihin kysymyksiin, olisi kiva lukea niitä. Pistä blogisi osoite kommenteihin, kiitos...