Olen jälleen kerran tilauksesta virkannut muutaman aminekokissan. Sitten selvennys en ole myynyt näitä vaan antanut, vaikkakin olen tästä ohjeesta muuttanut omaa kissaani aika paljon. Ehkä joskus teen näitä myyntiin.

Lankana näissä kavereissa on lapsen neulemekosta ylijääneet langat ja joitakin muita jämälankoja. Koukku oli 2,5mm ja täytteenä näissä on vanua ja kuula-aseenkuulia. Ei tahdo tähän vuodenaikaan löytyä niitä painavampia.

Virkkasin veljen avokille kassin, 7veljestä kaksinkertaisena ja koetin tehdä tähän kauniin heijastimen kukka hököttimellä.

Uusi kuva kun sen saan. Uudet napit on muuten ostettu kans tähän kassiin. Ohje oli Moda5/2005 lehdessä, tosin lisäsin kassiin läpän.

 

Sitten miehelle neuloin sormikkaat. Lankana on tosi kauan marinoitunut 100g oleva nalle lanka. Näille kaveriksi on neulottu pipo siitä kuvaa myöhemmin. Puikot oli 3,5mm.

Sitten joku saattaa muistaa sen mun vitriinikaapin epäonnistuneen lasian sumennus kokeilun.

Suunnittelun jälkeen siitä tuli tälläinen.

Tapetti tarttuu lasiin hyvin, kun vain osaa mitata oikean kokoiset palat. Toi oikeen reunan alimmainen on vähän epäonnistunu, mutta kokonaisuus on hieno. Siis on se hieno.

JA jos kissat tuhoo tapetin tai itse sotkee ton saa tosta irti. Mutta on se hieno.

 

Niin kuulumisia. Vointi on hyvä, lukuun ottamatta tota aikaan saamisen vaikeutta. Vaikeat asiat olen nyt työntänyt taka-alalle odottamaan terapian alkua. Koti pysyy siistiän ja käsitöitä syntyy. Keväällä on tilauksessa yksi paksu neule ja paperinaruryijy ja monia neuleita. Siinä sitä tekemistä riittää. Niin ja veljen pojan kanssa ulkoilua on luvassa, kun hänelle syntyy pieni sisarus.