Täällä ollaan oltu taas ahkerana. On valmistunut hihatin veljen ovapuolisolle.

Siis kattokaa mitkä napit löysin tohon hihattimeen.

Ton hihattimen joustin neule osion piti yltää edestä yhteen joten siitä tuli takaa aika pitkä. Piti välillä neuloa lyhennettyjä kierroksia helma osassa että niskasta ei tule liian pitkä. Saaja piti tosi paljon tosta.


Kaksi kissaa samaan perheeseen. Avokille toinen ja toinen heidän koiralleen Ticolle. Toisessa lanka on Mandarin petit Sandnes Garnilta. Jämiä joulun aikaan neulotusta mekosta. Ja kirjava on novitan akryyli lankaa, tän kevään uutuus. On vissiin aika harvoissa paikoissa myynnissä. Noita on ihana tehdä.

Avokille lisäksi kassiin uudet napit, nyt saa kuvasta selvää millanen kassi oikeestaan on.

On vähän kärsinyt toi kukkanen tossa kassissa. Alkuperäinen ohje vanhasta modasta jossa kassi ilman läppää. Vuorena on vanha trikoo paita(kierrätystä).

Lisäksi pontso, joka oli siinä ufo kassissa(ikean kassi). Piti vaan päätellä reuna. On se joskus niin pienestä kiinni se valmistuminen.

Tämä on muistaakseni Novitan Hip hpo lankaa. Kamalaa akryyliä. Joskus olen tykännyt näistä väreistä.

Nyt teon alla on yksi kanavatyö, jonka löysin äidin ykdestä komerosta. Olisiko ajatellut tekevänsä sen itse, no on ollut samassa kaapissa jo aika pitkään. Päätin sitten vaan ottaa mukaan (no kysyin luvan) ja tehdä valmiiksi. Saa äiti sitten itse huolehtia sen kehystämisestä.

Kohta puoliin alkaa tulla kiire sillä ryijy hommalla, pitäs vaan ottaa ja tehdä papereista 120cm x 50cm ruudukko ja piirtää se malli. Hakee siihen materiaalit ja alkaa tekemään. Deadlina on kesän rippijuhlissa. Serkun vanhemmille pitäs tehdä, kun olen tehnyt edellisenkin ryijyn heidän olkkariin. Siinä sitä on tekemistä. Jos joku muistaa missä Taito lehdessä on ollut ryijyjen tekemisestä juttu niin hihkukaa mulle. Joko tän vuoden puolella tai viime vuoden lopulla.

Täällä on kevät(vai onko nyt jo kevät) tuonut tullessaan hirmusen energia buustin. En nuku enää joka päivä päiväunia vaan touhuan ja touhotan kaikkenlaista. Koti pysyy suht siistinä ja keksin uusia ratkaisuja miten arkipyörisi vielä helpommin tässä asunnossa.

Meille muutti kajaanissa käydessä uudesta lanka liikkeestä tällaiset. Oih ja voih.


Sii mikä lanka ja tietty elämää helpottamaan parsin sieni. Sitä on jo käytetty. Se on jännä toi Noro näkyy olevan aika yleinen tauti blogeissa. Noista tulee sukat. Oih ja voih vielä kerrann. Siis Kajaanissakin on päästy alkuun, kun siellä on neutetapaamisia tai paremmin neulekerho kuten se lehdessä oli kirjoitettu. En vaan päässy ku tulin Kajaaniin vasta sunnuntaina, kun tapaaminen oli jo lauantaina.

Hyvää kevättä kaikille. Ehkä tää blogin kirjoitus ei enää ole suoritus vaan paikka jossa purkaa asioita ja näyttää tekemiään käsitöitä.