Juu niin se aika vaan lentää, enkä ole kirjoittanut tänne mitään reiluun kuukauteen. Ollaan muutettu kaupungin sisällä, olen käynyt kuntoutuksessa ja sairasloma on loppunut, olen alkanut hakemaan töitä. Pitäkää peukkuja että saan töitä. Vähän täällä ollaan tehty käsitöitäkin.

Seuraava pipo Novitan uusimman syksy-lehden yhtä mallia mukaillen ja sitten omanpään tuotos kaulanlämmitin talvea varten. Huono kuva tosta lämmittimestä. otan uuden, kun tossa on napit. EDIT: Lankahan on Sublime angora merino.

Meidän parvekkeelta ollaan saatu seuraavanlaista satoa. On siellä pienen pieni paprikakin, mutta se ei ennätä enää kypsyä.

Anteeksi Tikrunmami olen vallan unohtanut laittaa näistä kuvia tänne. No ei se ole helppoa kuvata jotain näin pientä. Kiitos mami kun teit minulle nämä.

Sitten vielä meidän kaikkien elämää ilostuttaa tälläinen pelastettu pikkuinen.

Hän tuli meille eläinkodin kautta, on löytökisu joka kantaa nimeä Lilli. Oikea villikko on kun uskaltaa suitta surmitta hyökätä itseään kuusi kertaa suurempien kimppuun(Elvis ja Vilkku).

Lupailin neuletapaamisessa, jossain vaiheessa sitä tossuohjetta. Se tulee aika pian koska viimeisimmät ovat jo vähän kuluneet.