No niin tulin sitten kotiin noin tunti sitten pääsykokeista. Tänään oli se ryhmätyö, opettajan ja psykologin haastattelu. Ei oikein osaa sanoo miten kaiken kaikkiaan meni. Tänään oli helpompaa kuin eilen. Toukukuun puoleen väliin asti pitävät hullua jännityksessä. Silloin pitäs tulla lopulliset valinnat. 77 oli kutsuttu, kokeissa oli 54 ja kouluun otetaan 24. Aika monta ihmistä pitäs "voittaa".
Lisäksi suojelupoliisilta kyselevät olenko ollu kiltisti. Toi ei yhtään jännää. En oo koskaan mitään tyhmää tehny.


Hain itselleni palkkioksi pizzan kotimatkalla. Mies antoi luvan. Ei oltu ostettu mulla mitään ruokaa joten piti vähän improvisoida. Hih hyvää oli. Niin syön siis viikolla yksin, koska mies saa opistolla itselleen ruuat. Miettikää siis kolme ruokaa päivässä. No minä kans saan jos pääsen kouluun. Sitten meillä ei paljon ruokaa vuoteen tehdäs ainakaan viikolla.

Kotiin tullessa oli postilaatikossa Arjan minulle ostamat Tallinnan tuliaiset. Hän on ennenkin  minulle tuonut Tallinnasta  tuliaisia. Kyllähän minä hänelle maksan tuomiset. KIITOS Arja vielä kerran näistä ihanuuksista. Tässä ne ovat.539614.jpg
-Kolmet Addin puikot : 3,5 , 4 ja 5. Ja HUOM 120cm pyöröt. Nyt pitäs onnistua ihan kaikkia taikalenkki neulomiset. Kyllä vielä käytän sukkapuikkojakin, mutta enemmän neulon sillä taikalenkki systeemillä kaikki pyörö jutut. Olivat muuten tosi halpoja nää puikot.
-Sitten noi ihanat kassin kahvat. Niihin on jo suunnitteilla aivan ihana kassi. Pitäs vaan penkoo mitä lankaa siihen käyttäis. ON sitä varastoo vähän kertyny. vilautan sitä sitten joskus tässä keväällä.
- Nappi pohjia. Noista saa tehtyä just neuleeseen sopivat napit. Ei enää nappi ongelmia!!??

- Needle huggereita. Ne on noiden nappilaatikoiden päällä. On ne aivan kuin karkkeja. Pitää huijata tänään mun miestä.
- Lisäksi vielä noi sukkapuikkojen päätulpat. Hih mikä sana, no siksi niitä kutsun. 

Onneksi en ollut itse matkassa. Olisi saanut käydä niin sanottu tangentti ilmiö. Olisin seonnut siellä täysin ja olisin ostanut kaiken mitä rahoillani olisin saanut. Mutta onneksi on näitä ihania ihmisiä, jotka tuo sieltä tavaraa meille jotka ei pääse tallinnaan. Kiitos vielä Arja.

Sitten posti laatikossa oli vielä tää ihana lehti. 539616.jpg
Nyt pitää sitten tosiaan penkoo oma varasto läpi ja alkaa neulomaan noita ihanuuksia.
Lähden lukemaan uudestaan ton lehden läpi ja tutkin mitkä on mun suosikki neuleiden lankojen tiheydet. Josko sais tota omaa varastoo pienemmäksi.

En muuten eilen sitten menny ilta unille kun kirjotin, et meen nukkumaan. Otin vaan sellaset kivat 1,5 tunnin tirsat. Tulivat tarpeeseen eilen. Ehkä tänäänkin nautin nukkumisesta.