Kuvittelin, että neuloisin kaikessa rauhassa itselleni sen bambu neuleen ja sitten tädilleni neuletakin.
No ei se vaan niin nyt mennyt. Äitini ja isäni ovat menossa serkkuni häihin kesäkuun puolen välin tienoille. No vaatetus häihin on ostettu, mutta kaveriksi tälle mekolle pitäisi saada jokin peittävä ylä osa. Äitini katseli mukana olevat lehdet ja malli löytyi. Moda 2007/3 malli 32. Siinä alkuperäisenä lankana on Sandnes Mandarin Classic, sitä lanka ei täältä kylältä löydy. Joten kauppaan paikalliseen k-markettiin ja tutkimaan Novitan langoista jokin sopiva. Värikin oli ratkaisevat tekijä. Ja langanksi valittiin Bambu ja väri 621. Sama väriä on leningissä. Tai siis Nanson trikoo mekossa. Äitini rakastaa mukavia vaatteita.
Aikaa tämän neuleen takoon on siis vajaa kuukaisi. Olen virkannut jo 10cm. Edistyy onneksi tosi nopeasti.

Niin ja se bambu neuleen malli on 17. En muistanut sitä viime bloggauksen yhteydessä.

Tällä kainussa on ollut viileä ilma. Saisi se kesä jo tulla.
Äidilleni äitienpäivä lahjaksi annoin 3 tervashampoo pulloa ja 2 pellava sukat. En koskaan osta kukkia vaan mieluummin jokin käytännön lahja.

Tänään oltiin mummolassa ja sinne äitini teki tarjottavaksi voileipä kakun. Täytetty pohja oli ollut pakasteessa syksystä asti joten se piti jo saada syötyä. Eilen sitten yhdessä tehtiin siihen päällinen. Minä pilkoin kaikki koristeainekset. Oli mukava tehdä äidin kanssa yhdessä jotakin.
Nyt saunaan äiti siellä jo onkin. En jääkiekkoa katso niin nyt joutaa saunaan.
Hyvää äitien päivää kaikille äideille.