Juu ollaan täällä hengissä! Viisauden hammas on parantunut ihan kivasti. Ei ole vielä kolo menny umpeen mutta muuten on ok.Kiitos sympatiasta!
Itse olen viimeisen sny paketin lähettänyt. Salainen ystäväni (ensimmäinen sellainen) oli Villilanka.Linkki hänen saamaansa pakettiin. Lokakuu, syyskuu, elokuu. Otin kyllä itsekkin kuvat paketeista. Tässä viimeisen paketin kuva. Kuten kuvasta voi huomata niin kangas palat on käytetty tarkkaan.
1069224.jpg
Samaa kangasta verhoihin ja kassiin. Ehkä sais vielä toisen kassin aikaiseksi.
Sitten ne mun koulun virkavaatteet. Tosin tässä kuvassa mulla on liivi päällä. Jakussa on vaan pitkät hihat, koulus on samanlainen. Paidan kauluksessa on huivintapainen.
1069217.jpg
Vaatteet ei ole mukavimmasta päästä. Se on yllättävää että kauluspaita voi sitten ahdistaa istuessa tai syödessä.
Sitten niihin valmistuneisiin.
Tässä uudesta langasta tosi paksu pipo. Minun pää palelee tosi helposti, joten tarvitsen tosi paksuja pipoja sydän talvella, kun on kylmää. Tässä kuva piposta.
1069216.jpg
Ohje: omasta päästä Koko: mun pään mukaan
Lanka: ECO ull, MARKS&KATTENS Puikot: 4,5 ja 4
Menekki: 122g.
Pipo on kaksin kertainen. Silmukoiden luonnin tein eri langalla kuin pipon (10cm 4mm puikot) ja neuloin päällipuolen 4,5 puikolla. Neuloin piposta aika syvän. Korvat piiloon. sitten purin luontilangan. Piomon silmukat ja neuloin sisäosan 4mm puikolla. On vähän kiree, mut löystyy. Silmukoita pipossa 88. Neuloin suositusta pienemmillä puikoilla, koska halusin tiiviin pipon. Aivan ihana päässä. On siis nytkin päässä. hih pipo sisällä päässä. Hah.
1069209.jpg
Ohje: omasta päästä Koko: n 40
Lanka: Mambo, Novita Koukku: 4,5mm
Menekki: 140g.
Tarvisin koti tossut. Vaikka minulla on monia muitakin niin halusin kokeilla tätä lankaa. Kaksi kerää ei hirveen pitkälle riitä. On kivat ehkä pitää tota kärkee vähän muuttaa.
1069204.jpg
Koulu neuleena tehdyt säärystimet.Pitää vähän vielä tuunata noita. Ylä osa on aika löysä.
Ohje: omasta päästä Koko: mun säären mukaan
Lanka: Nalle, Novita Puikot: 3,5mm
Menekki: 162g ja lisää menee.
Tosi kivat säärystimet.  Joustin neuletta 2o 2n jossa välillä kierretty oikeat silmukat ristiin.
Sama kuvi myös pipossa. Helppo ja nopee tehdä. Ja on jotain vaihtelua tohon joustin neuleeseen.

Vielä odotellaan snyn viimeistä pakettia. On ollut ihana saada paketteja ja toivon mukaan viimeinen tulee huomenna tai tiistaina. Tiistai olis kiva koska on synttärit silloin. En saa varmaan yhtään pekettia silloin. Mies jo antoi oman lahjansa. Lahjakortin lankaliikkeeseen. Ihanaa.