Tuleepa sitten päivitettyä tätä blogia aikas harvakseltaan. Saa nähdä miten käy, kun olen Tampereella opiskelemassa 4viikkoo (sinne vasta vklla16).
Täällä on taas saatu jotain tehtyä!
Olen harrastanut huovutusta. Neuloin itselleni lopultakin boogabägin.
1423172.jpg
Lankana Garnstudion  Alaskalanka, alkuperäinen väri oli sininen(31), mutta värjäsin sen ruskeaksi.(kahteen kertaan) Ensimmäinen kerta ei onnistunut. En ihan osannu laittaa noita hihnoja silleen nätisti. Ei oikein onnistunu saamaan niitä aivan kohdalleen. En ole punninnu langan kulutusta, enkä punnitse. Ostin nämä langat kanssa neulojalta neuletapaamisessa, odottivat muuten aika tovin tätä projektia.

Sitten toinen huivutus.

1423178.jpg
Huovutettu kassi Taito-lehden 5/2007 Huovutettu pyöreä laukku.
Lankan virolaista villaa kaksinkertaisena. Puikot oli jotkut, en muista on tullu tehtyä nyt niin paljon yht aikaa ni ei muista.
Toi lyhennetyin kierroksin tehty kiilakassi on aikas ihana neuloa. Kassin suu jää jotenkin lörpöttämään en tykkää, tukevampi olis vetskarin kanssa. Antaa olla mullehan toi tulee.
1423183.jpg
Patalappuja kerien jämistä. Kamala kuva, miten se tolleen tarkensi.
1423160.jpg
Et lehden(1/2008) ohjeella kaverin vauvalle(syntyi manantaina17pv) Novitan woolista, kiva malli neuloa. En vaan ole tyytyväinen kädenteiden ompeluun. Jotenkin ihan kökönnäköinen. No ehkä höyrytys auttas. En punninnu tätäkään.

Sitten olen aloitellut Thermalia. Sitä on neulottu jo n25cm. On se vaan tuskasta neuloo ohuilla puikoilla ohuesta langasta.
Juu nukkumaan jotta houmenna jaksaa kouluun.