Relli koetin kommentoida Sinulle blogiisi ja olisin voinut kertoa ohjeen tapaisen, laita spostia: neulekone at luukku . com

Pikkupossu noita kissoja on ihana tehdä. Ne saa mulla aina oman persoonan tosin jätän jokaisen omistajalle vapaan tahdon nimetä nää itse tai olla nimeämättä.

Satu H juu hihatin on tosi ihana.

Mia ja Satu H kierrätys kunniaan. Nää ei tietenkään ole mun omia alkuperäsiä ideoita. Kunnia niiden keksijöille.

MaaritH ja Pikkupossu olen teidät ottanut mukaan anna hyvän kiertää juttuun. Voisitten laittaa yllä olevaan sposti osoitteeseen vietiä. Osotetta ja silleen ja tietty suosikki väri olis kiva tietää.

Sitten mun on näytettävä mun seuraava tosi iso projekti jota on kyllä jo aloitettu.

Tässä on tarvike kasa josta pitäisi taikoa kaksi ryijyä. Kuvasta puuttuu tosin tota ohutta paperinarua. Ne on jo saatu somikista. Voi kun voisin väittää että tulee itselle mutta ei nää menee sinne enon perheeseen. Näin paljon on ekasta saatu aikaan.


Juu meidän linssi lude taas iski ja tuli kuvaan. On muuten nytkin sylissä kun tätä kirjoitan. Äiskän luo pitää päästä. On vaikee kirjottaa kun kissa rököttää melkein näppiksen päällä. Niin ja muutenkin pitää aina olla siellä missä tapahtu. Vaikka estää käsitöiden teko vaikka näin.


Tämän ryijyn mallina on tämä kultaköynnös. Materiaalina on paperiini ja paperinaru.

Sitten vielä tämä pieni välityö joka tuli tehtyä äidille. Tästä jotain mainitsin joku aika sitten.

Se on jännä ku nää kanava työt vetää tolleen vinoon.

On tää kevät ihanaa aikaa energiaa alkaa olemaan kuin pienessä kylässä. Syksyn kirjoituksista ja ajatuksista on päästy todella paljon eteenpäin. Mielessä siintää monenlaisia suunnitelmia. Ehkä jopa ajatus koulun loppuun käymisestä, mutta vain ehkä asteella vielä. Elämä tuo eteen mitä tuo. Ei voi liian tarkkaan suunnitella. Ja täytyy aina muistaa että välillä pitää osata sanoa ei jos ei vaan jaksa tehdä jotakin asiaa. Siis EI sana kunniaan.