Olimme joulun Kainuussa, ja jälleen kerran yöpyessäni jossain muualla kuin kotona viimeisenä iltana alkoi kurkkuun koskea.
Torstai aamuna oli sitten todella kipeä kurkku. Olen huonepölyallerginen ja olen aika monesti reagoinut vieraissa paikoissa yöpymiseen. Muutama yö ei tee mitään, mutta olimme nyt reissussa 8 yön verran. Pahimmat oireet saan anoppilassa. Talossa taitaa olla hometta. Torstai-ilta oli sitten kiva kotona, kun lämpö nousi ja oli ihan vetelä. Perjantaina menin kaupungille olosta huolimatta. Enhän ole flunssassa joten kotiinkaan en viitsinyt jäädä.
Sieltä ostin äidin sponsoroimana lämpimämpiä talvipyöräilyvaatteita. Niin ja ostin lankaa huiviin. Kolme kerää Elfin mohair-lankaa. Niistä neulon siis huivin, sileää neuletta jotta värit tulevat hyvin esille. Siitä kuva valmiina.

Sain joululomalla valmiiksi joitakin neuleita.
Jipii!!! Tätini 50v. neule on valmis.
1167680.jpg
Ompa huonokuva. No saa välttää tällä kertaa. Uusi kuva sitten kun saan neuleeseen oikeat napit. Tämä kuvaaminen on hauskaa Suomen talviaikaan. Lisäksi tätini tuli käymään illalla vanhempieni luona joten ulkona kuvaaminen oli vaikea tehtävä.
Ohje: Malli 11 Novita 3/2002
Koko: L
Lanka: Novitan nalle kaksinkertaisena
Puikot: 5mm miehustan helmassa 4,5mm
Menekki: n 671g en punninnut kokonaan yhdistettyä neuletta vaan osat.
Olin aivan kyllästynyt tähän neuleeseen, mutta tuntuu hyvältä antaa se pois tädilleni. Olisi pitänyt höyryttää vielä enemmän. Teenkin sen kun ompelen uudet napit.

Sitten toinen valmistunut.
1167701.jpg
Ohje: Novita syksy 2007 malli 10
Koko: S
Lanka: Novitan teddy
Puikot: 6,5mm 7mm pienemmät kuin ohjessa.
Menekki: 351g.
Kiva neulottava. Tällä kertaa neuloin ilman saumoja. Jopa kauluksen yhdistäminen takakappaleelle. Miten se on ollu kiire kuvatessa, kun jää hassu väli tonne nappien väliin. Saaja oli tosi ilonen tästä.

Oli kai mulla muutakin asiaa, mutta leikin kuvien kanssa niin pitkän ajan, että otti jo päähän.
Ai niin neuloin vielä kahdet perus villasukat. Toisess oli lankana 2xnalle ja 7veljes, koot olivat 36 ja 39.
Tässä se taas oli