Olen minä neulonutkin tässä välissä. Tädin neule jäi välillä odottamaan innostusta. Minä neuloin itselleni liivin. Ohjeen löysin ihanasta vanhasta kirjasta nimeltä: Uusi ompelu- ja käsityökerho. Löysin kirjan divarista ja kirja on painettu vuonna 1980. Aika kiva löytää oman syntymävuoden kirjoja, joissa on ihania neuleohjeita. Kirjassa on muitakin ohjeita, jotka pääsevät toteutettavien listalle. Ongelma vain kirjan suhteen on se, että enää ei ole samoja lankoja joita kirjassa on käytetty.
Piti soveltaa nytkin tätä ohjetta silmukkamäärien suhteen. Ei tyheys täsmänny millään.
Tässä se on.
779019.jpg
Ohje: Uusi ompelu- ja käsityökerho.
Lanka: Novita Isoveli.
Puikot: 5,5 bambu.
Menekki: 391g
Ihanan oloinen lämmin neule. Toimii varmaan syksyllä lämmikkeenä kun ajelen kouluun.
Ihanaa lanka varastoni pieneni vähän, mutta olen kyllä ostellut lankaa. Lanka määrä on kyllä itseasiassa kasvanut viime aikoina.

Vähän aikaa sitten tein hys hys juttuja. Virkkasin annahyvän kiertää juttuun tällaisen.
779031.jpg
Ohje: Stichn bitch kirjasta sovellus.
Lanka: Novita Tennessee.
Koukku: 3,5.
Menekki: n. 84g
Muut paketin tavarat voit katsoa täältä.Siellä siis oli: poron sarvinappi, koru ja lisäksi toinen satiinonauha, jotta laukun ilmettä voi muuttaa.
Kiva laukku. Pitäisi tehdä myös itselle.

Työt on yhtä päivää lukuun ottamatta ohi tältä kesältä. Ja koulu alkaa viikon kuluttua. Ihana saada levähtää välillä ja vaan olla.
Nyt lukemaan blogeja.
ps. Farmari messuilla oli ihanaa alpakka lankaa 10€ 3 kerää. Aivan ihanana tuntuista. Saa nähdä mitä teen siitä langasta. Ostin 9kerää.