Olen saanut valmiiksi pitkäikäisen neuleen. Tämä neule ei ole ollut pisimpään puikoilla, vaan luulen sen olevan tästä eteenpäin suosituin ja pitkään käytössä oleva neule.
Tätä neuletta oli aivan ihana neuloa. Tosin en ole hulluna ohuisiin lankoihin.
Pidemmittä selityksittä tässä neule.
1748726.jpg
Ohje: Thermal
Koko: 34
Lanka: Sandnesgarn Lanett 100%merinovilla ja Yemon Janeiro 50%viskoosi, 25%pellava ja 25%acryl.
Puikot: 4mm ja 4,5mm addit.
Menekki: 575g lankoja yhteensä. Lanettia meni 5 kokonaista kerää ja kuudennesta 28g. Eli 278g ja Janeiroa 297g.
Aivan ihana neule. Ja kuten kuvasta voitte huomata on muuten pitkät hihat, ehkä jopa liian pitkät. En enää jaksa ruveta purkamaan, ainahan hihoja voi kääntää. Ei sitten ainakaan palele ranteita talvella. Siis tosi kiva fiilis jäi neuleesta ja ohje oli kivasti kirjoitettu. Ensi alkuun meni vähän aikaa ohjetta ihmetellessä, mutta neuleen edetessä ohjekin selveni. 

Olen taas virkannut yhden amineko kissan. Kuvaa ei ole mutta sininen oli tällä kertaa ja sen sai veljen poika.

Tekeillä on jo uusi isompi neule. A-linjainen tunika vanhan Modan ohjeelle. Lankana on seitsemänveljestä raitalanka, vihreä raitaisena. Saa nähdä miten raidat käyttäytyy neuleessa jossa etu- ja takakappale neulotaan putkena kainaloihin asti.

Kesä ja kesätyöt alkaa olla lusittu. Onhan ollut kesä. Vastuu ja siihen opettelu on ollut aikamoinen homma. Kyllä se sitten lähtee luistamaan kun syksyn on saanut opiskella lisää. Ja vielä kertaa kaikkein tärkeimpiä asioita.

Olen muuten kotona sairaana. Kävin kainuussa kyläilemässä ja siellä olivat myös käymässä veljeni ja hänen perhe. Flunssassa koko perhe ja tottakai minuun tarttui tauti. Kurkku on niin kipeä, että puhuminen tekee pahaa. Ei olisi voinut olla töissä ja yrittää puhua 12tunnin ajan. Muutenkin on niin inhottava olo, että ottaa päähän.
Juu kirjoittelen taas kun on jotain kerrottavaa.