Siis katsokaa!!! Ei tää voi olla totta.
1824625.jpg
Miten saisin Prymiin yhteyden? En tehnyt edes väkivaltaa kun tää yhtäkkiä vaan meni poikki. Olen tietenkin virkannut lovikka lankaa mutta ei tää nyt silti sais mennä poikki virkatessa.
Lovikka lanka on siis sellaista paksua löyhä kierteistä villalankaa. Voi olla että koukku on aika vanha, mutta silti tympii. Siksi tympi oikein olan takaa kun Kuopion petonen ei käsittääkseni tarjoa paikkaa josta olisi viikolla voinut ostaa uuden tilalle. Tilanne on tietekin täällä Oulussa jo korjattu kauppa reissulla. Näyttäs olevan Prymin koukku kun oli aivan samannäköinen ja samat kokomerkinnät koukun kyljessä. Ei muuten kellään sattus olemaan tiedossa millanen on novitan 6mm kokoinen koukku? Muovinen on muuten hyvä mutta ei oo kiva jos jatkossa tapahtuu sama ilmiö. Tahtoisin lähettä tämän Prymille takaisin, jotta osaavat parantaa tuotettaan.

Kattokaa kuinka söpösti kesällä yhtenä vaikeena päivänä Vilkku tuli lähelle.
1824627.jpg
Miellä kissat otti kesällä ja veiläkin näin rennosti parvekkeella. Kuva on otettu makkarin ikkunasta.
1824629.jpg
Älkää kattoko sohvaa. Teidän siinä on reikä. Tästä tulee vielä tosi ihan sohva, kun vain saan tämän vietyä ammatilaiselle laitettavaksi. Sohvan materiaali on kai jotakin tekonahkaa, olis noinkin ihana, mutta eräs mies henkilö on polttanut siihen reiän tupakalla. Ja lisäksi kun tää on ollut joskus ulkona niin tuoksu on melko eksoottinen. Uusiksi siis menee tää ihana puinen vuodesohva.

On täällä tehty käsitöitäkin. Tässä ihanat sormikkaat. Ovat vielä kesken. En ole saanut neulottua varsia.
1824622.jpg
Kumpikin on siis jo yhdistetty sormikkaan mallisiksi, mutta ne varret.

Lisäksi olen virkannut viime Novitan lehdestä ihanan hatun. Kuva vain puuttuu.
Tulee sitten, kun mies on kotona Jalometallista. Ainakin kuva otetaan sitten, katotaan koska tänne ennättää.
Seuraavat kirjoitukset on sitten kuvattomia Tampereelta. 4 viikkoo siellä pitäs lusia poliisikoululla tai amk se taitaa olla nykyään.
Viime viikkoon vielä vähän palataan. Oli niin ihana käydä siellä tutussa porukassa neuletapaamisessa. Oulunkin porukka on ollut kiva, mutta kaksi kertaa tapaamisissa on vielä kovin vähän. Kuopiossa oli paikalla melkein kaikki tutut ja lisäksi ihana ystäväni Heini rohkeni mukaan.
Siitä se syksy lähtee käyntiin. Viikot poissa kotoo ja reppu pakattuna kokoajan.